Betekenis Brugklas
Vakken
Wat is............
Lunch
Fietsen
Opbergkluisjes
Veranderingen
1e schooldag
Pesten
Straf
Ziek
Projecten
Leraren

school_tips
goep_8
ouders  
ex_brugklassers
forum  
school_links school_links
school_links
Straf


Iedere school heeft zijn eigen regels. Aan het begin van het schooljaar krijg je een overzicht van alles wat wel en niet mag. Meestal zijn die regels er om te zorgen voor een goede sfeer op school en daarbij zorgen de regels voor betere prestaties van de leerling en leraren. Wanneer je je goed aan de regels houdt merk je dat je je goed kunt concentreren op waar je feitelijk voor op school zit namelijk: leren

Wanneer je vindt dat je onterecht bent gestraft, hoort de school een luisterend oor te bieden in de vorm van een mentor of de conrector.

Indien je een keer gestraft wordt voor een overtreding, zul je misschien de eerste keer een waarschuwing krijgen. Als je bijvoorbeeld een keer te laat komt, zul je misschien de volgende dag wat vroeger op school moeten zijn. Als het daarna nog een keer voorkomt, zul je misschien een opstel moeten gaan schrijven. Indien je meerdere keren de regels overtreedt, zul je meerdere dagen 's middags na de lessen langer op school moeten blijven en moeten helpen bij opruimwerkzaamheden zoals het schoolplein vegen of iets dergelijks. Gaat het misdragen en spijbelen de spuitgaten uitlopen, zal de school natuurlijk contact op gaan nemen met je ouders.

schoolvankanties
de_brugklas
vips
brugklas_stuff