online adverteren www.m4n.nl


school_tips
goep_8
ouders  
ex_brugklassers
forum  
school_links school_links
school_links


Ex-brugklassers

Graag willen we van iedere ex-brugklasser weten hoe jullie je eerste jaar ervaren hebben, zodat de brugklassers er wat van kunnen opsteken.
Bekijk onze site even en laat weten wat je mening is of misschien heb je zelfs wel een aanvulling op één van de onderwerpen of een goeie tip!

Mail dit dan naar: info@hoeoverleefikdebrugklas.nl
of ga naar: http://overleefdebrugklas.hyves.nl

Reacties:

hoi,
ik zit nu in havo 5 en weet nog goed hoe de brugklas was. Het was echt heeeeeeel leuk. leuke klas, allemaal nieuwe mensen enzo. het is even wennen, maar daarna is het echt super leuk. Als je in de eerste zit zijn de leraren ook nog niet zo streng ( nou ja, meestal dan). De meesten weten zelf ook wel dat de brugklas een hele overgang is. Alleen met huiswerk willen ze niet altijd even soepel zijn. meteen in de eerste week al een hele berg,
nou ja, voor ik weer te veel schrijf.... Veel succes. kim

hoi iedereen
ik vond de eerste dag wel een beetje spannend .waar moest je heen en zo en de eerste lesdag was ook wel spannend maar daarna wen je er wel aan bij mij op school valt het ook erg mee met dat schelden van brugger enzo je moet gewoon lopen net zoals je ook doet als je op straat bent of thuis ofzo en als ze zeggen net doen als je het niet hoort en als je je dan niet kan beheersen moet je gewoon wat terug zeggen
verder veel geluk nog -xxx- my

Hoi mensen.. Deze site gaat over de brugklas. had ik die nu maar eerder 
ontdekt aangezien ik nu in de 2e zit..maar die overgang is ook best groot hoor, alleen niemand zegt dat.... je moet het namelijk lekker zelf uitzoeken en gaan er dan vanuit dat je het al kan. maar goed. het leukst aan de brugklas vond ik de verschillende klassen. want met mn eigen klas kon ik het niej echt goed vinden maar wel met de paralel klas en met gasten uit de HAVO en VMBO daar ga ik nu nog mee om. dus dat is wel een groot voordeel. maar goed ik wens iedereen veel plezier in de brugklas (voor hoever dat kan op school:P)
Kizz Emily

volgende reacties>>

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13
schoolvankanties
de_brugklas
vips
brugklas_stuff