school_tips
goep_8
ouders  
ex_brugklassers
forum  
school_links school_links
school_links
heey mense..

ik zit nu in de 2e en heb dus net de brugklas ' overleefd" . het belangrijkste is dat je j egeen zorgen hoeft te maken. Het is misschien een grote verandering, maar geloof me na een tijdje ben je eraan gewend. De eerste weken zullen best zwaar zijn, dat wij bij mij ook het geval. Maar als je na de herfstvakantie weer op school komt merk je dat je aan de meeste dingen gewend bent. Mijn belangrijkste tip is zeker: Zie niet teveel op tegen de brugklas! in de brugklas is alles nog nieuw, maar in de 2e en 3e weetje hoe alles gaat en is de school een beetje een school. De middelbare schooltijd is iets waar je even doorheen moet maar geniet vooral van de Brugklas!
een laatste tip: zegt iemand brugpieper tegen je, zeg dan terug: he ouwe? waar is je relator? werkt altijd! 
heel veel suc6 in de brugklas
xx yvette

heeii!,, ik zit nu in de eerste. het is echt heel erg leuk om naar de middelbare te gaan. en maak je niet druk om de lokalen enzo. want die weet je heel snel uit je hoofd en je went erg snel op je nieuwe school!,, allemaal veel plezier!!doeii
nienke van aggelen

heey heey
ik zit nu nog in de 1e klas van de brugklas
en ik vind het veeeeeeeeeeel leuker dan ik dacht.
ik zit in een hele nieuwe klas en ik zit bij 2 jongens van mijn oude school in de klas.
verder zit ik nog wel op dezelfde school als mijn beste vriendinnen maar wel in een andere klas. maar na 2 jaar zou ik toch naar een andere school moeten.
want ik hoe havo en mijn vriendinnen gtl, en omdat mijn school nogal klein is doen ze naar 2 jaar geen havo meer op mijn school. en van dat gepest worden met brugpieper ofzo, dat valt heel erg mee, in ieder geval op mijn school.
groetjezzzz
ilse ruesink

 

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13

 

schoolvankanties
de_brugklas
vips
brugklas_stuff