school_tips
goep_8
ouders  
ex_brugklassers
forum  
school_links school_links
school_links
hallo iedereen,
ik zit nu in de brugklas en ik vind het hardstikke leuk.
de eerste dag was wel wennen zoon grote school maar na een tijdje merk je het al niet meer!!:):) ik vind alleen de roosterweizigingen soms lastig maar er valt mee om te gaan. het huiswerk is minder maar ja dat zou altijd wel zo blijven:(:(
ik heb het heel erg leuk en je hoeft helemaal niet bang te zijn voor de middelbaren zo als veel kinderen denken.

heey, 
Ik zit nu in de tweede. De brugklas was in het begin echt een hel voor mij. Ik durfde niet eens nar school omdat ik zo veel gepest werd door 2 meiden. Ik heb hierbij ook goeie steun gehad van mijn anderen 3 vriendinnen. En onze corordinator. Ze hielp me om op school te blijven en het een beetje positief te bekijken. Ook heb ik van haar geleerd voor me zelf op te komen. Je moet je niet in de grond laten trappen. Nu laat ik het soms ook nog wel eens meer niet zo erg meer. Toen het better ging op school leerde we allemaal andere kinderen uit anderen klassen kennen en het werd heel gezellig. Toen heb ik ook een vriendje gekregen waar ik mee naar school kan fietsen. Vana die tijd ga ik graag naar school. Nu is het ook heel gezellig anderen kinderen en 3 nieuwe meiden echt een top klas!

Hoi Allemaal 
Ik zit nu in de 2e en de brugklas vond ik echt helemaal tegek! Het was altijd lachen en je maak echt heel snel vrienden, het gaat eigenlijk wel vanzelf je sluit je vaak de eerste dag al aan bij een groepje. Je moet gewoon lekker jezelf blijven en doen wat jij leuk vind. Verder zal ik niet echt zo'n 'te grote' Rugtas mee nemen das dus nie cool :p gewoon een gewone leuke tas en ga verder wat leuke kleren voor je eerste dag halen om gelijk al een indruk bij mensen van je zelf achter te laten ! Ik kan nog 1 tip geven niet stoer doen of mee lopen daar kom je echt geen bal verder mee, Gewoon die gene blijven die je alle andere jaren ook al was. Heel Veel liefs A.

 

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13

 

schoolvankanties
de_brugklas
vips
brugklas_stuff